fbpx
Ansatte

Presentasjon av de ansatte

Vi kjører nå i gang en liten runde her på bloggen de kommende ukene, hvor vi presenterer de ansatte som jobber i Barnehagen Andersrød, sånn at "nye" og "gamle" foreldre får bli litt bedre kjent med oss 🙂

Først ute er dama som startet det hele, nemlig fine og tøffe eieren vår Ellen.

Ellen Nordang Mølmen​​​​

En mor, mamma, tante, barnehageeier og først og fremst jeg er Ellen, som vil det beste for barn!
Bor på Tranby med to hunder og driver Barnehageporten som består av 3 barnehager, alle med Magiske Utelekeplasser som hun selv har skapt.

"Jeg har opplevd å ha et barn som sklir elegant gjennom tilværelsen uten mange feilskjær, og et barn som har måttet kjempe seg gjennom alle livets små og store detaljer. 

Livet har gitt meg en gave som jeg vil pakke ut og dele med dere og resten av verden. Min kunnskap som jeg har opparbeidet meg gjennom å drive barnehager i snart 30 år, må ut i verden. Hvis jeg kan hjelpe 1 barn til å slippe å gå gjennom det min datter og vi som familie har måttet gå igjennom. Så vil mitt liv gi en fundamentalt dyp mening!

Barns utvikling blir til av hva omgivelsene inspirer barna med av magiske og hverdagslige opplevelser, gjøremål og lek.""Å drive barnehage er ikke bare en jobb. Det er livet mitt.
Jeg er selv vokst opp på dette eldoradoet av et sted.."